Ce veti gasi pe blog?

O parte din experientele mele pe taram italian. Am creat blogul pentru toti cei interesati sa afle mai multe despre Italia si pentru prietenii mei curiosi sa stie ce se mai intampla cu mine.

Descopar in fiecare zi lucruri despre aceasta tara si locuitorii ei si raman mereu uimita.  Ca sunt lucruri pozitive sau negative, cu siguranta nu ramai indiferent la tot ce inseamna Italia. Importanta istorica, culturala, religioasa pe care a avut-o de-a lungul timpului acesta tara, de dimensiuni nu cu foarte mult peste cele ale Romaniei, mi-a trezit dorinta de a o descoperi in detaliu.

Vreau sa impartasesc cu voi:

  1. Locuri faine de vizitat: italia inseamna mult mai mult decat Roma, Venetia, Sicilia si Milano. Simplul fapt sunt peste 890 de situri culturale, naturale sau mixte e coplesitor.
  2. Aspecte culturale si sociale: romanii, grecii, spaniolii, francezii, austriecii si-au lasat atat de mult amprenta asupra limbii, culturii, modului de a fi al italienilor astazi exista niste diferente enorme intre locuitorii regiunilor italiei
  3. Bucataria italiana: cu ingrediente simple au reusit sa creeze ceea ce astazi este fare dubiu una dintre bucatariile cele mai cunoscute, apreciate si iubite la nivel mondial
Sper sa gasiti interesante informatiile postate aici si sa reveniti!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s